Jump to content


Mirë se vini në Forum-k3
Nuk Mund ti shihni forumet pa u regjistruarJu lutemi të regjistroheni dhe të hyni brënda për të shijuar atë që flashed në Teknologjinë e Informacionit ^ ^! Shënim: Forumi mbi 2 tregon mira chorme duyetGoogle dhe Fix dhelpra, përdorni shfletuesin në Forum!
Log In Sign Up

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

#1Info Neww Empty Info Neww on Tue May 21, 2013 5:34 pm

Admin

avatar
Admin
info new testedd

https://over-zone.board-directory.net

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum